Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Vi har alltid färsk fisk och skaldjur från hållbara bestånd, vem annars?

Här har vi samlat alla våra inspirerande recept, tillagningssätt och en video med steg för steg på hur du filear lax. Dessutom kan du även se hur du gör riktigt goda fiskburgare! Självklart säljer vi endast färsk fisk från hållbara bestånd, vem annars?

Recept med Fisk & Skaldjur

Färsk fisk på Citygross.se

Filéa lax

Grava lax

Gäster på lördag?

Fisk är en färskvara som ska inhandlas så nära inpå bjudning som möjligt. Köp helst färsk fisk samma dag eller dagen innan middagsbjudningen börjar!

Gör egen fiskfärs

Rengör skärbrädan - bli av med fisklukten

Handla hem fisk & skaldjur

göra egen fiskfond

Svinngott tips!

Släng inte hummer- eller räkskalen, koka en fond som du sedan kan frysa in och använda till exempelvis en mustig fisksoppa!

lax recept enkelt

Laxtips!

Känn dig som ett proffs i köket! Dragen lax är den ultimata snabba vardagsmaten. Skär snitt i laxen, fyll med skivad lime, chili och ingefära. På med hoisinsås och låt den sen sköta sig själv i ugnen!

Sugen på sushi?

Variationerna på bitar, fisk och former är oändliga och det är dessutom en trevlig måltid att laga tillsammans! Vår rekommendation är att köpa färsk fisk som helst ska frysas i ett dygn.

göra egen sushi

koka musslor i öl

Musslor + Öl = Gott!

Vinkokta musslor är en klassiker, men visste du att de är minst lika goda om du kokar dem i veteöl?

Varnings ikonAnslutningsproblem