Finska pinnar Finska pinnar Finska pinnar Cook Time: Yield: 40Ingredients:smörvaniljsockerströsockervetemjölbittermandlar, fint rivnaägghackad sötmandelpärlsockerInstructions:
  1. Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen. Forma den till en 4 rullar. Plasta in degrullarna och låt den sen vila i 30 min i kylen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Pensla alla längder med uppvispat ägg. Strö över mandel och pärlsocker. Skär längderna samtidigt i 4 cm långa bitar.
  4. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.
Finska pinnar
recipe
City Gross
60 min

Finska pinnar

40 st
Mer info & villkor

Ingredienser

Mördeg

  • 200 g smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl strösocker
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 5 st bittermandlar, fint rivna
  • 1 st ägg
  • 2 msk hackad sötmandel
  • 2 msk pärlsocker

Gör så här

  1. Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen. Forma den till en 4 rullar. Plasta in degrullarna och låt den sen vila i 30 min i kylen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Pensla alla längder med uppvispat ägg. Strö över mandel och pärlsocker. Skär längderna samtidigt i 4 cm långa bitar.
  4. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem