MinipunschrullarMinipunschrullarMinipunschrullarCook Time: Yield: 40Ingredients:rumsvarmt smörkakaoflorsockervaniljsockercookiessockerkakssmulorarraksessensgrönt marsipanlockmörk chokladInstructions:
  1. Rör smör, kakao, florsocker och vaniljsocker poröst.
  2. Smula sönder sockerkakan och krossa cookiesarna. Rör ner ihop med smeten. Smaksätt med arrak och blanda noga. Kyl i en timme.
  3. Dela degen i bitar och rulla längder som passar på marsipanlocket. Forma till långa rullar och klä in med marsipan. Skiva upp rullar.
  4. Smält hälften av chokladen i vattenbad dra av från värmen och rör i resten av chokladen. Doppa rullarna i båda ändarna, låt stelna på bakplåtspapper.
Minipunschrullar
recipe
City Gross
90 min

Minipunschrullar

40 st
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 150 g rumsvarmt smör
  • 2 msk kakao
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl cookies
  • 3 dl sockerkakssmulor
  • 1 tsk arraksessens
  • 400 g grönt marsipanlock
  • 100 g mörk choklad

Gör så här

  1. Rör smör, kakao, florsocker och vaniljsocker poröst.
  2. Smula sönder sockerkakan och krossa cookiesarna. Rör ner ihop med smeten. Smaksätt med arrak och blanda noga. Kyl i en timme.
  3. Dela degen i bitar och rulla längder som passar på marsipanlocket. Forma till långa rullar och klä in med marsipan. Skiva upp rullar.
  4. Smält hälften av chokladen i vattenbad dra av från värmen och rör i resten av chokladen. Doppa rullarna i båda ändarna, låt stelna på bakplåtspapper.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem