
Minipunschrullar
40 st
Ingredienser
- 150 g rumsvarmt smör
- 2 msk kakao
- 1 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 dl cookies
- 3 dl sockerkakssmulor
- 1 tsk arraksessens
- 400 g grönt marsipanlock
- 100 g mörk choklad
Gör så här
- Rör smör, kakao, florsocker och vaniljsocker poröst.
- Smula sönder sockerkakan och krossa cookiesarna. Rör ner ihop med smeten. Smaksätt med arrak och blanda noga. Kyl i en timme.
- Dela degen i bitar och rulla längder som passar på marsipanlocket. Forma till långa rullar och klä in med marsipan. Skiva upp rullar.
- Smält hälften av chokladen i vattenbad dra av från värmen och rör i resten av chokladen. Doppa rullarna i båda ändarna, låt stelna på bakplåtspapper.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna