Mjuk pepparkaka med västerbottenkrämMjuk pepparkaka med västerbottenkrämMjuk pepparkaka med västerbottenkrämCook Time: Yield: 6Ingredients:gelatinbladmjuk pepparkakavispgräddevästerbottenosthonungrosmarinlingonInstructions:
  1. Tid i kylen: 2 h. Smält gelatinet enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär pepparkakan i 1 cm tjocka skivor
  3. Vispa grädden och vispa i fint riven västerbottenost.
  4. Rör ner det smälta gelatinet i ostmassan och smaksätt med honung. Fördela ostsmeten över pepparkaksbottnen och ställ in i kylen minst 2 timmar.
  5. Ta ut kakan ur kylen och skär den i kuber.
  6. Dekorera med rosmarinkvistar och lingon.
Mjuk pepparkaka med västerbottenkräm
recipe
City Gross
25 min

Mjuk pepparkaka med västerbottenkräm

Välj antal portioner:

6 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st gelatinblad
  • 220 g mjuk pepparkaka
  • 3.5 dl vispgrädde
  • 150 g västerbottenost
  • 1 tsk honung

Till Dekoration

  • rosmarin
  • lingon

Gör så här

  1. Tid i kylen: 2 h. Smält gelatinet enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär pepparkakan i 1 cm tjocka skivor
  3. Vispa grädden och vispa i fint riven västerbottenost.
  4. Rör ner det smälta gelatinet i ostmassan och smaksätt med honung. Fördela ostsmeten över pepparkaksbottnen och ställ in i kylen minst 2 timmar.
  5. Ta ut kakan ur kylen och skär den i kuber.
  6. Dekorera med rosmarinkvistar och lingon.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem