Risgrynsbollar med clementin- & äppelsalsaRisgrynsbollar med clementin- & äppelsalsaRisgrynsbollar med clementin- & äppelsalsaCook Time: Yield: 6Ingredients:kall risgrynsgrötsmör till stekningsocker att rulla bollarna ikanel att rulla bollarna iclementineräpplehackade hasselnötterrussinInstructions:
  1. Rulla bollar av risgrynsgröten. Låt dem ligga kallt tills det är dags att steka.
  2. Blanda samman skalad och tärnad clementin, tärnat äpple, hasselnötter och russin.
  3. Stek bollarna i smör tills de fått fin färg. Rulla sen i socker blandat med kanel.
  4. Servera direkt med salsa.
Risgrynsbollar med clementin- & äppelsalsa
recipe
City Gross
35 min

Risgrynsbollar med clementin- & äppelsalsa

Välj antal portioner:

6 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 port kall risgrynsgröt
  • smör till stekning
  • socker att rulla bollarna i
  • kanel att rulla bollarna i
  • 2 st clementiner
  • 2 st äpple
  • 4 msk hackade hasselnötter
  • 2 msk russin

Gör så här

  1. Rulla bollar av risgrynsgröten. Låt dem ligga kallt tills det är dags att steka.
  2. Blanda samman skalad och tärnad clementin, tärnat äpple, hasselnötter och russin.
  3. Stek bollarna i smör tills de fått fin färg. Rulla sen i socker blandat med kanel.
  4. Servera direkt med salsa.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem