Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Bakad potatis med räkor och krämig röra på äggBakad potatis med räkor och krämig röra på äggBakad potatis med räkor och krämig röra på äggCook Time: Yield: 4Ingredients:bakpotatisäggröd lökmajonnäsdijonsenapfärsk dillräkorsaltgrovmalen svartpepparsmörcitron, skaletspenatInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta av potatisarna noga och picka dem sen med en gaffel. Lägg dem på ett ugnsgaller eller i en form och laga i ugnen ca 45-60 min tills de är mjuka.
  3. Lägg äggen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp och koka sen i ca 7 min. Spola äggen med kallt vatten så att de blir kalla. Skala och grovhacka dem.
  4. Skala och finhacka löken. Blanda ägg, lök, majonnäs, senap, hackad dill och avrunna räkor i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  5. Gör kryddsmöret. Mosa ihop smör och skal från en väl avtvättad citron med en gaffel.
  6. Skär ett kryss i potatisarna och fyll dem med en klick smör och röran.
  7. Servera med spenat.
Bakad potatis med räkor och krämig röra på ägg
recipe
60 min

Bakad potatis med räkor och krämig röra på ägg

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st bakpotatis
  • 4 st ägg
  • 0.5 st röd lök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 20 g färsk dill
  • 340 g räkor
  • 1 krm salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • smör
  • 1 st citron, skalet
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta av potatisarna noga och picka dem sen med en gaffel. Lägg dem på ett ugnsgaller eller i en form och laga i ugnen ca 45-60 min tills de är mjuka.
  3. Lägg äggen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp och koka sen i ca 7 min. Spola äggen med kallt vatten så att de blir kalla. Skala och grovhacka dem.
  4. Skala och finhacka löken. Blanda ägg, lök, majonnäs, senap, hackad dill och avrunna räkor i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  5. Gör kryddsmöret. Mosa ihop smör och skal från en väl avtvättad citron med en gaffel.
  6. Skär ett kryss i potatisarna och fyll dem med en klick smör och röran.
  7. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Du skulle kunna laga potatisen i mikron. Då blir den här rätten riktig snabbmat.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem