Ceviche med lax och mango från Peru Ceviche med lax och mango från Peru Ceviche med lax och mango från Peru Cook Time: Yield: 4Ingredients:laxlimecitronapelsinhackad vitlöksklyftarödlökmangoröd chilifrukthackad korianderhackad myntaflingsaltpepparInstructions:
  1. Skär fisken i små tärningar. Lägg i en skål och pressa över, lime, citron, och apelsin, rör i hackad vitlök. Marinera ca 1 timme i kylen. Rör om någon gång under tiden.
  2. Strimla rödlöken tunt. Låt den dra i kallt vatten med is ca 10 min. Låt rinna av noga precis före servering.
  3. Skala och tärna mangon. Hacka chilin fint.
  4. Blanda allt med hackade örter vid servering. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera i små koppar. Toppa med limeklyftor och koriander och mynta.
Ceviche med lax och mango från Peru
recipe
City Gross
90 min

Ceviche med lax och mango från Peru

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 300 g lax
  • 1 st lime
  • 1 st citron
  • 1 st apelsin
  • 1 st hackad vitlöksklyfta
  • 1 st rödlök
  • 1 st mango
  • 1 st röd chilifrukt
  • 4 msk hackad koriander
  • 3 msk hackad mynta
  • flingsalt
  • peppar

Gör så här

  1. Skär fisken i små tärningar. Lägg i en skål och pressa över, lime, citron, och apelsin, rör i hackad vitlök. Marinera ca 1 timme i kylen. Rör om någon gång under tiden.
  2. Strimla rödlöken tunt. Låt den dra i kallt vatten med is ca 10 min. Låt rinna av noga precis före servering.
  3. Skala och tärna mangon. Hacka chilin fint.
  4. Blanda allt med hackade örter vid servering. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera i små koppar. Toppa med limeklyftor och koriander och mynta.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem