Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Currystekt torsk och morotskräm med ingefära Currystekt torsk och morotskräm med ingefära Currystekt torsk och morotskräm med ingefära Cook Time: Yield: 4Ingredients:potatisbroccolimorötteryoghurtmajonnässweet chiliingefäratorskcurrysvartpepparsaltsmör till stekningInstructions:
  1. Tvätta och koka potatisen mjuk. Dela broccolin i buketter, låt koka med i slutet på potatiskoket.
  2. Skala och riv morötterna fint. Blanda med yoghurt, majonnäs, sweet chili och fint riven ingefära.
  3. Dela fisken i bitar och krydda den med curry, peppar och salt. Stek i smör.
  4. Servera.

Currystekt torsk och morotskräm med ingefära
recipe
35 min

Currystekt torsk och morotskräm med ingefära

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 250 g broccoli
  • 300 g morötter
  • 2.5 dl yoghurt
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk sweet chili
  • 20 g ingefära
  • 500 g torsk
  • 1 tsk curry
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • smör till stekning

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen mjuk. Dela broccolin i buketter, låt koka med i slutet på potatiskoket.
  2. Skala och riv morötterna fint. Blanda med yoghurt, majonnäs, sweet chili och fint riven ingefära.
  3. Dela fisken i bitar och krydda den med curry, peppar och salt. Stek i smör.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du ha en krämigare kräm, stek morötterna i lite smör innan du blandar dem med yoghurten.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem