Djävulsägg
145.4
Djävulsägg
recipe
City Gross
25 min

Djävulsägg

Ingredienser

  • 6 st ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk gul senap
  • 2 tsk gräslök
  • salt
  • svartpeppar

Förslag På Topping

  • sparris
  • räkor
  • bacon
  • paprikapulver

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten, när vattnet kokar låt äggen koka i 7 min. Skölj direkt i kallt vatten.
  2. Skär av toppen på äggen och gröp försiktigt ut äggulan. Blanda samman den med majonnäs, senap och hackad gräslök. Smaka av med salt och peppar, spritsa tillbaka i ägget.
  3. Toppa med valfri topping: stekt sparris, räka, krispig baconbit. Toppa med paprikapulver.

Varnings ikonAnslutningsproblem