
Fisk i äggsås med morotssallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 500 g torsk
- 0.5 tsk salt
- 2 krm vitpeppar
- 2.5 dl vispgrädde
- 1.5 msk fiskfond
- 2 st ägg
- 200 g morötter
- 125 g broccoli
- 0.5 st rödlök
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Tvätta och koka potatisen mjuk.
- Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och peppra. Häll på grädde blandat med fiskfond, laga i ugn ca 20 min.
- Lägg äggen i kallt vatten. När det kokar ta tiden på 7 min, skölj i kallt vatten och skala.
- Gör din sallad. Skala och strimla morötterna, riv broccoli grovt, skala och strimla löken fint. Blanda allt i en skål.
- Servera med hackade ägg.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Om du lägger moroten i isvatten när du skivat den blir den ännu krispigare.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna