Fisk i honung- & senapssås
recipe
City Gross
35 min

Fisk i honung- & senapssås

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

324,40 kr

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 g torsk
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 2 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 1 tsk dragon
  • 300 g morötter
  • 15 g persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och koka potatisen mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Blanda crème fraiche, senap, honung och dragon. Bred på fisken. Laga i ugn ca 15 min.
  4. Skala och riv morötterna grovt, blanda med hackad persilja.
  5. Servera.
Tips från oss
Andra goda smaksättningar till fisken får du genom att byta ut dragon mot timjan eller rosmarin.


Vuxentips.. Byter du ut senapen mot en med vassare smak får den är rätten en helt annan karaktär. En extra klick till maten är gott.

Varnings ikonAnslutningsproblem