Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Fisk i honung- & senapssåsFisk i honung- & senapssåsFisk i honung- & senapssåsCook Time: Yield: 4Ingredients:potatistorsksaltvitpepparcrème fraicheklassisk senaphonungdragonmorötterpersiljaInstructions:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och koka potatisen mjuk.
3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Blanda crème fraiche, senap, honung och dragon. Bred på fisken. Laga i ugn ca 15 min.
4. Skala och riv morötterna grovt, blanda med hackad persilja.
5. Servera.

Fisk i honung- & senapssås
recipe
35 min

Fisk i honung- & senapssås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 g torsk
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 2 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 1 tsk dragon
  • 300 g morötter
  • 15 g persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och koka potatisen mjuk.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Blanda crème fraiche, senap, honung och dragon. Bred på fisken. Laga i ugn ca 15 min.
  4. Skala och riv morötterna grovt, blanda med hackad persilja.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Andra goda smaksättningar till fisken får du genom att byta ut dragon mot timjan eller rosmarin. Vuxentips. Byter du ut senapen mot en med vassare smak får den är rätten en helt annan karaktär. En extra klick till maten är gott.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem