Fisk i röd curry
recipe
City Gross
25 min

Fisk i röd curry

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

317,80 kr

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 2 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 20 g ingefära
  • raps/matolja att steka i
  • 1 tsk röd currypasta
  • 400 ml kokosgrädde
  • 500 g kolja
  • 150 g sockerärtor
  • salt
  • svartpeppar
  • 35 g spenat

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla löken, skala och riv vitlök och ingefära fint. Hetta upp olja i en gryta och stek lök, vitlök, ingefära och curry i ett par minuter. Rör i koksgrädde och låt såsen koka upp.
  3. Dela fisken i bitar. Låt den sjuda med i ca 10 min. De sista 3 minuterna låt sockerärtor sjuda med. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med nudlar och spenat.
Tips från oss
Den röda curryn är ganska het, börja med lite och krydda mer om så önskas.

Varnings ikonAnslutningsproblem