Fisk med grönsaksrisFisk med grönsaksrisFisk med grönsaksrisCook Time: Yield: 4Ingredients:rispurjolökmorötterröd paprikaolivoljacurrychilipulvervit fisksaltsvartpepparflytande margarinsweet chilisåsInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla purjolök, morötter och paprika. Hetta upp olja och tillsätt curry och chilipulver, stek grönsakerna däri. Blanda med det kokta riset.
  3. Dela fisken i portionsbitar och krydda med salt och peppar, stek i margarin.
  4. Servera fisken med grönsaksris och sweet chili.SmartPoints/portion: Grön plan:7 Blå plan:7 Lila plan:7
Fisk med grönsaksris
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Fisk med grönsaksris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 0.5 st purjolök
  • 250 g morötter
  • 1 st röd paprika
  • 2 tsk olivolja
  • 1 tsk curry
  • 2 krm chilipulver
  • 500 g vit fisk
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 msk sweet chilisås

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla purjolök, morötter och paprika. Hetta upp olja och tillsätt curry och chilipulver, stek grönsakerna däri. Blanda med det kokta riset.
  3. Dela fisken i portionsbitar och krydda med salt och peppar, stek i margarin.
  4. Servera fisken med grönsaksris och sweet chili.SmartPoints/portion: Grön plan:7 Blå plan:7 Lila plan:7

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Snabbrimma gärna fisken innan stekning. Blanda 0,5 liter vatten med 0,5 dl salt, rör om så att saltet löser sig. Låt fiskbitarna ligga i saltlösningen i ca 10 minuter. Om du väljer fullkornsris kan du som följer Lila plan dra av 5 SmartPoints per portion.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem