Fisk med pepparrot och tomatsalladFisk med pepparrot och tomatsalladFisk med pepparrot och tomatsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatiskoljasaltvitpepparfärskost, pepparrotmatlagningsgräddetomatInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen i lätt saltat vatten.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Vispa samman färskosten och grädden. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Dela tomaterna i båtar.
  5. Servera med kokt potatis.
Fisk med pepparrot och tomatsallad
recipe
City Gross
35 min

Fisk med pepparrot och tomatsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 g kolja
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 100 g färskost, pepparrot
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • 3 st tomat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen i lätt saltat vatten.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda den med salt och peppar. Vispa samman färskosten och grädden. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Dela tomaterna i båtar.
  5. Servera med kokt potatis.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem