Fisk under asiatisk purjoFisk under asiatisk purjoFisk under asiatisk purjoCook Time: Yield: 4Ingredients:ristorskpurjolökjapansk sojasweet chilisåssambal oelekjordnötterspenatlimejordnötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Strimla purjolöken fint, lägg den på fisken. Rör samman soja, sweet chili, sambal oelek och grovt hackade jordnötter, häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Blanda spenat med pressad lime och hackade jordnötter.
  5. Servera.
Fisk under asiatisk purjo
recipe
City Gross
35 min

Fisk under asiatisk purjo

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g torsk
  • 0.75 st purjolök
  • 1 dl japansk soja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 2 krm sambal oelek
  • 3 msk jordnötter
  • 50 g spenat
  • 1 st lime
  • jordnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Strimla purjolöken fint, lägg den på fisken. Rör samman soja, sweet chili, sambal oelek och grovt hackade jordnötter, häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Blanda spenat med pressad lime och hackade jordnötter.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är gott att vända samman riset med spenaten och de krossade jordnötterna.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem