Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Fiskgryta med dillFiskgryta med dillFiskgryta med dillCook Time: Yield: 4Ingredients:potatispalsternackamoröttersmör till stekningvitlöksklyftavattencrème fraichekörsbärstomaterbroccolitorskfärsk dillcayennepepparsaltsvartpepparbaguetterInstructions:


1. Skala och tärna potatis, palsternacka och morötter. Stek potatis, palsternacka och morötter i smör i ett par minuter. Skala och riv i vitlök.
2. Rör i vatten, crème fraiche och tomater. Sjud tills rotsakerna börjar mjukna ca 20 min. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
3. Dela broccolin i buketter. Dela fisken i bitar. Hacka dillen. Vänd försiktigt i allt och låt sjuda i ca 8 min.
4. Smaka av med cayenne, salt och peppar.
5. Servera.

Fiskgryta med dill
recipe
35 min

Fiskgryta med dill

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g potatis
  • 300 g palsternacka
  • 100 g morötter
  • smör till stekning
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 125 g körsbärstomater
  • 250 g broccoli
  • 500 g torsk
  • 30 g färsk dill
  • cayennepeppar
  • salt
  • svartpeppar
  • 6 st baguetter

Gör så här

  1. Skala och tärna potatis, palsternacka och morötter. Stek potatis, palsternacka och morötter i smör i ett par minuter. Skala och riv i vitlök.
  2. Rör i vatten, crème fraiche och tomater. Sjud tills rotsakerna börjar mjukna ca 20 min. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
  3. Dela broccolin i buketter. Dela fisken i bitar. Hacka dillen. Vänd försiktigt i allt och låt sjuda i ca 8 min.
  4. Smaka av med cayenne, salt och peppar.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Att krydda grytan med lite cayenne förhöjer verkligen smaken. Prova dig fram lite försiktigt så att den inte blir allt för het. Det går också bra att efterkrydda med hetta för den som önskar. Vuxentips. Har du lust att göra något lite extra med baguetterna är det supergott att göra en dillgremolata av dem. Tärna och stek 3 av baguetterna i olja. Mixa dem sen tillsammans med 15 g dill ca 0,5 dl olivolja och en bit vitlöksklyfta, smaka av med salt och peppar.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem