
Fiskgryta med franska örter
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 1 st purjolök
- smör till stekning
- 2 dl crème fraiche, franska örter
- 1 dl vatten
- 1 st broccoli
- 500 g torsk
- salt
- svartpeppar
- 300 g morötter
- 1 st tomat
- 35 g rucola
Gör så här
- Tvätta och koka potatisen mjuk.
- Ansa och strimla purjolöken fint. Stek den i en gryta med en klick smör tills den börjar mjukna. Rör i crème fraiche och vatten.
- Dela broccolin i små buketter och fisken i bitar. Låt fisken sjuda i såsen ca 10 min, broccolin behöver endast 5 min. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med grovt rivna morötter, tärnad tomat och rucola.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Lite cayenne är supergott att smaksätta grytan med.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna