Fisksoppa med curry och spenatFisksoppa med curry och spenatFisksoppa med curry och spenatCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismoröttergul lökvitlöksklyftacurrysmör till stekningkokosmjölkvattenkycklingfondlaxbroccolisaltsvartpepparspenatInstructions:

1. Skala och tärna potatis och morötter. Skala och strimla löken. Skala vitlöken. Stek allt med pressad vitlök och curry i smör.

2. Rör i kokosmjölk, vatten och kycklingfond. Låt allt sjuda ca 25 min. Ta bort skinnet från laxen. Rör sen i tärnad lax och broccoli i buketter. Sjud i 10 min till. Smaka av med salt och peppar.

3. Servera med spenat.

.

Fisksoppa med curry och spenat
recipe
City Gross
35 min

Fisksoppa med curry och spenat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • 250 g morötter
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 tsk curry
  • smör till stekning
  • 400 ml kokosmjölk
  • 3 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond
  • 500 g lax
  • 250 g broccoli
  • salt
  • svartpeppar
  • 50 g spenat

Gör så här

1. Skala och tärna potatis och morötter. Skala och strimla löken. Skala vitlöken. Stek allt med pressad vitlök och curry i smör.

2. Rör i kokosmjölk, vatten och kycklingfond. Låt allt sjuda ca 25 min. Ta bort skinnet från laxen. Rör sen i tärnad lax och broccoli i buketter. Sjud i 10 min till. Smaka av med salt och peppar.

3. Servera med spenat.

.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Den gula curryn är inte så stark i smaken så skulle du föredra mer hetta så använd en röd curry eller krydda lite extra med en skvätt cayennepeppar

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem