Fisktaco med krispig sallad
Fisktaco med krispig sallad
recipe
City Gross
35 min

Fisktaco med krispig sallad

Ingredienser

  • 500 g torsk
  • 2 st ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • smör till stekning
  • 125 g rädisor
  • 0.5 st gurka
  • 285 g majs
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 st lime
  • 0.5 st röd chili
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g spenat
  • 125 g salta jordnötter
  • 8 st tortillabröd

Gör så här

  1. Dela fisken i bitar. Vispa upp ägg på en tallrik. Blanda ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa fisken först i ägg och sen i ströbrödet. Stek frasigt i smör.
  2. Skiva rädisorna fint, tärna gurkan, häll av spadet från majsen. Blanda i en skål och smaksätt med koriander, pressad lime, hackad chili, salt och peppar. Vänd i spenat och strö över hackade jordnötter. Om någon i familjen inte vill ha alla grönsakerna blandade i en skål, låt varje grönsak få sin egen skål.
  3. Servera i tortillabröd.

Varnings ikonAnslutningsproblem