Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Från vår podcast Mitt i Maten: InläggningFrån vår podcast Mitt i Maten: InläggningFrån vår podcast Mitt i Maten: InläggningCook Time: Yield: 4Ingredients:ättikavattensockersaltkrossade enbärnymalen svartpepparbruna senapsfröngod olivoljaäppelcidervinägersaltlök att garnera medvalfria örter att garnera medInstructions:
  1. Koka upp lagen och låt den svalna, slå den sedan över strömmingen och låt stå i kylskåp över natten.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden. Marinera valfri fisken i marinad i kylskåp i en timme (se tips för förslag på fisk).
  3. Toppa sedan med tunt skivad lök och hackade örter.
Från vår podcast Mitt i Maten: Inläggning
recipe
35 min

Från vår podcast Mitt i Maten: Inläggning

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Ättikslag

  • 1 dl ättika
  • 5 dl vatten
  • 0.5 dl socker
  • 1 msk salt

Marinad

  • 1 tsk krossade enbär
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk bruna senapsfrön
  • 1 dl god olivolja
  • 2 dl äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 st lök att garnera med
  • valfria örter att garnera med

Gör så här

  1. Koka upp lagen och låt den svalna, slå den sedan över strömmingen och låt stå i kylskåp över natten.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden. Marinera valfri fisken i marinad i kylskåp i en timme (se tips för förslag på fisk).
  3. Toppa sedan med tunt skivad lök och hackade örter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vi rekommenderar att du lägger in strömming eller lax!

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem