Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Fröpanerad fisk med timjan & crème fraiche Fröpanerad fisk med timjan & crème fraiche Fröpanerad fisk med timjan & crème fraiche Cook Time: Yield: 4Ingredients:potatissolrosfrösaltvitpepparäggkoljasmörrapsoljavitkålromansalladrucolacrème fraiche, smaksattInstructions:
  1. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  2. Krossa solrosfröna lätt, använd gärna en mortel. Blanda med salt och vitpeppar på ett fat. Vispa upp ägg på ett annat fat.
  3. Dela fisken i bitar. Doppa den först i ägg och sen i solrosfrö. Stek i smör och olja.
  4. Strimla kålen fint, strimla salladen. Blanda med rucola.
  5. Servera med crème fraiche.
Fröpanerad fisk med timjan & crème fraiche
recipe
35 min

Fröpanerad fisk med timjan & crème fraiche

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 100 g solrosfrö
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 st ägg
  • 500 g kolja
  • smör
  • rapsolja
  • 200 g vitkål
  • 0.5 st romansallad
  • 35 g rucola
  • 2 dl crème fraiche, smaksatt

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  2. Krossa solrosfröna lätt, använd gärna en mortel. Blanda med salt och vitpeppar på ett fat. Vispa upp ägg på ett annat fat.
  3. Dela fisken i bitar. Doppa den först i ägg och sen i solrosfrö. Stek i smör och olja.
  4. Strimla kålen fint, strimla salladen. Blanda med rucola.
  5. Servera med crème fraiche.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du ingen mortel? Det går fint att hacka till dem på en skärbräda.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem