Fransk örtfiskFransk örtfiskFransk örtfiskCook Time: Yield: 4Ingredients:potatistorskfilésaltcreme fraiche lättvitlöksklyftagräslökfiskbuljongtimjanInstructions:
  1. Koka potatisen
  2. Krydda fisken med salt
  3. Låt crème fraiche och buljong koka upp tillsammans med vitlök och hackad gräslök i en vid kastrull
  4. Lägg ner den frysta fisken och koka på svag värme under lock ca 15 min tills fisken är klar
  5. Strö över timjan vid servering
Fransk örtfisk
recipe
Arla
35 min

Fransk örtfisk

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 520 g torskfilé
  • 0.5 tsk salt
  • 2 dl creme fraiche lätt
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl gräslök
  • 1.5 dl fiskbuljong
  • timjan

Gör så här

  1. Koka potatisen
  2. Krydda fisken med salt
  3. Låt crème fraiche och buljong koka upp tillsammans med vitlök och hackad gräslök i en vid kastrull
  4. Lägg ner den frysta fisken och koka på svag värme under lock ca 15 min tills fisken är klar
  5. Strö över timjan vid servering

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem