Gravad lax på vinägerchips med wasabimajjo & chiligurka Gravad lax på vinägerchips med wasabimajjo & chiligurka Gravad lax på vinägerchips med wasabimajjo & chiligurka Cook Time: Yield: 4Ingredients:gurkaröd chilirisvinägersockergravad laxmajonnäswasabiknippe salladslöksesamfrö, ljusalantchips, vinägerInstructions:
  1. Tärna gurka. Skiva chili fint. Lägg allt i en burk med lock, rör i vinäger och socker. Låt stå i ett par timmar tills sockret löst sig.
  2. Strimla laxen fint, rör samman majonnäs och wasabi.
  3. Fördela lax, wasabimajjo, chiligurka, strimlad salladslök och sesamfrö på chips. Ät direkt.
Gravad lax på vinägerchips med wasabimajjo & chiligurka
recipe
City Gross
60 min

Gravad lax på vinägerchips med wasabimajjo & chiligurka

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st röd chili
  • 3 msk risvinäger
  • 3 msk socker
  • 250 g gravad lax
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk wasabi
  • 0.5 st knippe salladslök
  • sesamfrö, ljusa
  • 1 påse lantchips, vinäger

Gör så här

  1. Tärna gurka. Skiva chili fint. Lägg allt i en burk med lock, rör i vinäger och socker. Låt stå i ett par timmar tills sockret löst sig.
  2. Strimla laxen fint, rör samman majonnäs och wasabi.
  3. Fördela lax, wasabimajjo, chiligurka, strimlad salladslök och sesamfrö på chips. Ät direkt.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem