Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröraGremolatafisk med tomatsallad och basilikaröraGremolatafisk med tomatsallad och basilikaröraCook Time: Yield: 4Ingredients:ristomaterströsockersaltrödlökfärsk basilikaolivoljavit balsamvinägersvartpepparKESO® cottage cheesefärsk basilikatorskfilévitlöksklyftorbladpersiljacitronolivoljasaltsvartpepparInstructions:
  1. Börja med tomatsalladen.
  2. Koka risoni enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och skölj risonin i kallt vatten.
  3. Skär tomaterna i bitar och blanda med socker och salt. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  4. Blanda tomater, lök, risoni och basilikablad. Rör ihop olja och vinäger och häll över salladen.
  5. Krydda med svartpeppar.
  6. Sätt ugnen på 175°.
  7. Skala vitlöksklyftorna och mixa dem med persilja, citron, olja, salt och peppar.
  8. Lägg fisken i en ugnssäker form och bred över gremolatan.
  9. Tillaga i mitten av ugnen 10-15 min beroende på hur tunna fiskfiléerna är.
  10. Hacka basilikan fint och blanda med cottage cheese.
  11. Servera till fisken och tomatsalladen.
Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra
recipe
35 min

Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 125 g ris
  • 500 g tomater
  • 0.5 tsk strösocker
  • 0.5 tsk salt
  • 1 st rödlök
  • 0.5 st färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • svartpeppar
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • 0.5 st färsk basilika
  • 500 g torskfilé
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 dl bladpersilja
  • 1 st citron
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Börja med tomatsalladen.
  2. Koka risoni enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och skölj risonin i kallt vatten.
  3. Skär tomaterna i bitar och blanda med socker och salt. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  4. Blanda tomater, lök, risoni och basilikablad. Rör ihop olja och vinäger och häll över salladen.
  5. Krydda med svartpeppar.
  6. Sätt ugnen på 175°.
  7. Skala vitlöksklyftorna och mixa dem med persilja, citron, olja, salt och peppar.
  8. Lägg fisken i en ugnssäker form och bred över gremolatan.
  9. Tillaga i mitten av ugnen 10-15 min beroende på hur tunna fiskfiléerna är.
  10. Hacka basilikan fint och blanda med cottage cheese.
  11. Servera till fisken och tomatsalladen.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem