Kolja i tomatsås
298.6
Kolja i tomatsås
recipe
City Gross
35 min

Kolja i tomatsås

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • smör till stekning
  • 390 g krossad tomat
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • 2 krm sambal oelek
  • 2 tsk torkad oregano
  • 500 g kolja
  • salt
  • peppar
  • 50 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek i smör i en gryta, rör i krossad tomat, grädde, sambal oelek och oregano. Dela fisken i bitar och lägg den i såsen. Sjud ca 10 min och smaka sen av med salt och peppar.
  3. Servera med spenat.
Tips från oss
Att ha några droppar honung i såsen ger den en lite rundare smak.

Varnings ikonAnslutningsproblem