Krämig fisk i ugn med kokosKrämig fisk i ugn med kokosKrämig fisk i ugn med kokosCook Time: Yield: 4Ingredients:ristorsksaltvitpepparkokosgräddeingefäracurryfiskfondtomatersugarsnapsrucolaromansalladInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda den med salt och peppar.
  4. Blanda samman kokosgrädde, skalad och riven ingefära, curry och fiskfond. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  5. Servera med tärnad tomat, strimlad sugarsnaps, rucola och strimlad romansallad.
Krämig fisk i ugn med kokos
recipe
City Gross
35 min

Krämig fisk i ugn med kokos

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g torsk
  • 3 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 burk kokosgrädde
  • 20 g ingefära
  • 1 tsk curry
  • 1.5 msk fiskfond
  • 250 g tomater
  • 75 g sugarsnaps
  • 35 g rucola
  • 0.5 st romansallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda den med salt och peppar.
  4. Blanda samman kokosgrädde, skalad och riven ingefära, curry och fiskfond. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  5. Servera med tärnad tomat, strimlad sugarsnaps, rucola och strimlad romansallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du göra om receptet lite och få en fin fiskgryta. Då lagar du den på spisen istället och låter både tomaterna och sugarsnapsen koka med. Men visst är det skönt med mat som klarar sig själv i ugnen. Minder stress i köket på det sättet.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem