
Krämig torskgryta
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g pasta
- 1 st gul lök
- 2 klyftor vitlök
- smör
- 400 g körsbärstomater
- 2 dl vispgrädde
- 0.5 tsk fänkålsfrö
- cayennepeppar
- salt
- svartpeppar
- 500 g torskfilé
- 300 g morötter
- 35 g salladsmix
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och strimla löken, skala och hacka vitlöken. Stek i en gryta med smör på låg värme i ett par minuter tills allt är glansigt. Häll i körsbärstomater och grädde. Låt såsen sjuda i ca 5 min. Smaka sen av såsen med mortlade fänkålsfrö, cayenne, salt och peppar.
- Tärna fisken och vänd ner i grytan. Sjud i ca 10 min.
- Skala och strimla morötterna fint, blanda med sallad.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Inga fänkålsfrö i skafferiet eller är det så att fänkål inte är en favorit? Du kan nöja dig med att krydda grytan med cayenne, salt och peppar. Det är gott det med.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna