Lax i gräddig dillsåsLax i gräddig dillsåsLax i gräddig dillsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:rispurjolöksmörvispgräddelaxsaltsvartpeppardillsugarsnapssalladmorötterpaprikaInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka purjolöken fint och stek den i en gryta med lite smör. Rör i grädde och tärnad lax. Sjud i ca 15 min. Smaka av med salt, peppar och hackad dill. När det är 2 min kvar vänd i sugarsnaps.
  3. Servera med sallad, rivna morötter och strimlad paprika.
Lax i gräddig dillsås
recipe
City Gross
35 min

Lax i gräddig dillsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 st purjolök
  • smör
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 500 g lax
  • salt
  • svartpeppar
  • 30 g dill
  • 150 g sugarsnaps
  • 35 g sallad
  • 250 g morötter
  • 1 st paprika

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka purjolöken fint och stek den i en gryta med lite smör. Rör i grädde och tärnad lax. Sjud i ca 15 min. Smaka av med salt, peppar och hackad dill. När det är 2 min kvar vänd i sugarsnaps.
  3. Servera med sallad, rivna morötter och strimlad paprika.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är gott att äta sugarsnapsen råa. Så om du föredrar det så skippa att lägga dem i såsen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem