Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Laxgryta med kokos och risLaxgryta med kokos och risLaxgryta med kokos och risCook Time: Yield: 4Ingredients:jasminrispalsternackavitlöksklyftorknippe salladslöklaxfilé, utan skinnsesamoljakokosgräddevattenchiliflakesspenatolivoljaInstructions:

1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala palsternacka och tärna ner. Skala och hacka vitlök. Skiva salladslöken. Tärna laxen i större tärningar.
3. Stek palsternacka, vitlök och salladslök i sesamolja. Häll på kokosgrädde, vatten och chiliflakes. Koka upp och låt sjuda ca 15 min. Lägg i laxen de sista 6 min.
4. Blanda spenaten med olivolja.
5. Servera.

Laxgryta med kokos och ris
recipe
35 min

Laxgryta med kokos och ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl jasminris
  • 300 g palsternacka
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 500 g laxfilé, utan skinn
  • 1 msk sesamolja
  • 400 ml kokosgrädde
  • 2 dl vatten
  • 1 krm chiliflakes
  • 65 g spenat
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala palsternacka och tärna ner. Skala och hacka vitlök. Skiva salladslöken. Tärna laxen i större tärningar.
  3. Stek palsternacka, vitlök och salladslök i sesamolja. Häll på kokosgrädde, vatten och chiliflakes. Koka upp och låt sjuda ca 15 min. Lägg i laxen de sista 6 min.
  4. Blanda spenaten med olivolja.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem