Matjesilltallrik med pepparrotsrippelMatjesilltallrik med pepparrotsrippelMatjesilltallrik med pepparrotsrippelCook Time: Yield: 4Ingredients:färskpotatismatjessillsmörriven pepparrotdilläggcitronInstructions:
  1. Tvätta och koka potatisen.
  2. Bryn smöret. Skala och riv pepparroten, hacka dillen.
  3. Koka och skiva äggen. Dela citronen i skivor.
  4. Bygg en vacker tallrik med delad potatis, ägg, matjessill och citron. Ringla över smöret och klipp

över dill.

Matjesilltallrik med pepparrotsrippel
recipe
City Gross
25 min

Matjesilltallrik med pepparrotsrippel

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 2 burkar matjessill

Sås

  • 100 g smör
  • 3 msk riven pepparrot
  • 30 g dill
  • 4 st ägg
  • 1 st citron

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen.
  2. Bryn smöret. Skala och riv pepparroten, hacka dillen.
  3. Koka och skiva äggen. Dela citronen i skivor.
  4. Bygg en vacker tallrik med delad potatis, ägg, matjessill och citron. Ringla över smöret och klipp

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem