Mexikansk fiskMexikansk fiskMexikansk fiskCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisolivoljasaltlaxsmörgräddetacokryddagrön pepparmyntapaprikaromansalladmajslimeInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen, lägg den på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  3. Stek laxen i en stekpanna med lite smör, ca 2 min per sida. Lägg på en tallrik. Häll i grädde och tacokrydda i stekpannan, låt koka upp. Lägg tillbaka fisken och dra sönder den med två skedar, låt sjuda med i ett par minuter.
  4. Hacka peppar och mynta. Tärna paprika och strimla salladen. Blanda allt med avrunnen majs.
  5. Servera med lime.
Mexikansk fisk
recipe
City Gross
35 min

Mexikansk fisk

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • olivolja
  • salt
  • 500 g lax
  • smör
  • 2 dl grädde
  • 2 msk tacokrydda
  • 0.5 st grön peppar
  • 25 g mynta
  • 1 st paprika
  • 0.5 st romansallad
  • 230 g majs
  • 1 st lime

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen, lägg den på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  3. Stek laxen i en stekpanna med lite smör, ca 2 min per sida. Lägg på en tallrik. Häll i grädde och tacokrydda i stekpannan, låt koka upp. Lägg tillbaka fisken och dra sönder den med två skedar, låt sjuda med i ett par minuter.
  4. Hacka peppar och mynta. Tärna paprika och strimla salladen. Blanda allt med avrunnen majs.
  5. Servera med lime.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Sugen på att grilla? Krydda laxen med tacokryddan innan grill. Grädden kan du vispa och blanda med pressad lime och hackad grön peppar. Då får du en härligt krämig sås.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem