
Nyårshummer
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 2 st humrar
- 1 st äggula
- 1 tsk dijonsenap
- 0.5 msk vitvinsvinäger
- 1 dl olivolja
- 1 st lime
- 0.5 st röd chili
- salt
- svartpeppar
- 2 skivor surdegsbröd
Gör så här
- Dela humrarna på hälften och ta ur köttet. Knäck klorna och ta ur köttet.
- Rör samman äggula, senap och vinäger i en skål. Häll långsamt i olja och vispa hela tiden tills det blir en tjock majonnäs. Riv i skal från lime och finhackad chili. Blanda och smaka av med salt och peppar.
- Dela brödet på hälften och grilla det i ett grilljärn.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna