Panerad fisk med äpplegurksåsPanerad fisk med äpplegurksåsPanerad fisk med äpplegurksåsCook Time: Yield: 4Ingredients:ristorskäggströbrödsaltvitpepparsmöräpplegurkayoghurtmajonnässaltsvartpepparsalladsmixInstructions:1.Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
2.Dela fisken i bitar. Vispa upp ägg på en tallrik och blada ströbröd, salt och peppar på en annan tallrik. Vänd fisken först i ägg och sen i ströbröd, stek frasigt i smör.
3.Tärna äpple och gurka fint. Blanda med yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
4.Servera med sallad.

Panerad fisk med äpplegurksås
recipe
City Gross
35 min

Panerad fisk med äpplegurksås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g torsk
  • 1 st ägg
  • 1.5 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • smör
  • 1 st äpple
  • 0.5 st gurka
  • 1.5 dl yoghurt
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g salladsmix

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela fisken i bitar. Vispa upp ägg på en tallrik och blada ströbröd, salt och peppar på en annan tallrik. Vänd fisken först i ägg och sen i ströbröd, stek frasigt i smör.
  3. Tärna äpple och gurka fint. Blanda med yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med sallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du ha extra frasig fisk? Använd både smör och olja när du steker.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem