
Panerad fisk med äpplegurksås
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 500 g torsk
- 1 st ägg
- 1.5 dl ströbröd
- 1 tsk salt
- 2 krm vitpeppar
- smör
- 1 st äpple
- 0.5 st gurka
- 1.5 dl yoghurt
- 2 msk majonnäs
- salt
- svartpeppar
- 100 g salladsmix
Gör så här
- Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
- Dela fisken i bitar. Vispa upp ägg på en tallrik och blada ströbröd, salt och peppar på en annan tallrik. Vänd fisken först i ägg och sen i ströbröd, stek frasigt i smör.
- Tärna äpple och gurka fint. Blanda med yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med sallad.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Vill du ha extra frasig fisk? Använd både smör och olja när du steker.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna