Panerad fisk med dilltzatzikiPanerad fisk med dilltzatzikiPanerad fisk med dilltzatzikiCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljasaltbroccolitorskäggströbrödsaltvitpepparsmöryoghurtvitlökgurkadillsaltInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min, när det är 10 min kvar lägg in broccolin som är delad i långa buketter.
  3. Dela fisken i bitar. Doppa den först i uppvispat ägg och sen i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek tills de fått fin färg i smör.
  4. Rör ihop yoghurt, pressad vitlök, fint riven gurka och hackad dill. Smaka av med salt.
  5. Servera.
Panerad fisk med dilltzatziki
recipe
City Gross
35 min

Panerad fisk med dilltzatziki

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 250 g broccoli
  • 500 g torsk
  • 1 st ägg
  • 2 dl ströbröd
  • salt
  • vitpeppar
  • smör
  • 2.5 dl yoghurt
  • 1 klyfta vitlök
  • 0.5 st gurka
  • 20 g dill
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min, när det är 10 min kvar lägg in broccolin som är delad i långa buketter.
  3. Dela fisken i bitar. Doppa den först i uppvispat ägg och sen i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek tills de fått fin färg i smör.
  4. Rör ihop yoghurt, pressad vitlök, fint riven gurka och hackad dill. Smaka av med salt.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du pressa ur vätskan ur gurkan. Då får du en krämigare sås.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem