Panerad fisk med kall dillsåsPanerad fisk med kall dillsåsPanerad fisk med kall dillsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:potatispanerad fisksmörgräddfilmajonnäsbostongurkadillcitron, saftensaltsockervitpepparmorötterInstructions:
  1. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  2. Stek fisken frasig i smör.
  3. Rör samman gräddfil, majonnäs, bostongurka och hackad dill. Smaka av med citron, salt, socker och peppar.
  4. Servera med grovt rivna morötter.
Panerad fisk med kall dillsås
recipe
City Gross
35 min

Panerad fisk med kall dillsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 4 st panerad fisk
  • smör
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl bostongurka
  • 3 msk dill
  • 0.5 st citron, saften
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk socker
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 400 g morötter

Gör så här

  1. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  2. Stek fisken frasig i smör.
  3. Rör samman gräddfil, majonnäs, bostongurka och hackad dill. Smaka av med citron, salt, socker och peppar.
  4. Servera med grovt rivna morötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem