
Panerad fisk med kall dillsås
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 4 st panerad fisk
- smör
- 3 dl gräddfil
- 0.5 dl majonnäs
- 1 dl bostongurka
- 3 msk dill
- 0.5 st citron, saften
- 0.5 tsk salt
- 0.5 tsk socker
- 0.5 krm vitpeppar
- 400 g morötter
Gör så här
- Tvätta och koka potatisen mjuk.
- Stek fisken frasig i smör.
- Rör samman gräddfil, majonnäs, bostongurka och hackad dill. Smaka av med citron, salt, socker och peppar.
- Servera med grovt rivna morötter.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna