Panerad fisk med mos & krispig picklad salladPanerad fisk med mos & krispig picklad salladPanerad fisk med mos & krispig picklad salladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismjölksaltvitpepparkoljaäggvitorströbrödsaltvitpepparsmörrödkålgurkavitvinsvinägersockerknippe salladslökInstructions:
  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skär fisken i portionsbitar. Vispa upp äggvitorna på en tallrik, blanda ströbröd, salt och vitpeppar på en tallrik. Doppa fisken först i ägget och sen i ströbrödet. Stek frasigt i smör.
  3. Strimla kålen fint. Tärna gurkan. Blanda med vinäger och socker. Toppa med strimlad salladslök.
  4. Gör mos genom att mosa/vispa samman potatis med mjölk, salt och peppar.
  5. Servera.
Panerad fisk med mos & krispig picklad sallad
recipe
City Gross
35 min

Panerad fisk med mos & krispig picklad sallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 dl mjölk
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g kolja
  • 2 st äggvitor
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • smör
  • 200 g rödkål
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 st knippe salladslök

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skär fisken i portionsbitar. Vispa upp äggvitorna på en tallrik, blanda ströbröd, salt och vitpeppar på en tallrik. Doppa fisken först i ägget och sen i ströbrödet. Stek frasigt i smör.
  3. Strimla kålen fint. Tärna gurkan. Blanda med vinäger och socker. Toppa med strimlad salladslök.
  4. Gör mos genom att mosa/vispa samman potatis med mjölk, salt och peppar.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Torkad dill är gott att smaksätta salladen med. Spara äggulorna till carbonaran.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem