Panerad spätta med citronsåsPanerad spätta med citronsåsPanerad spätta med citronsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:rismorötterspetskålromansalladäggströbrödsaltvitpepparspättasmörsmetanacitronsaltsvartpepparInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla morötterna. Strimla kålen och salladen. Lägg i olika skålar.
  3. Vispa upp ägg på ett fat. Blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Doppa fisken först i ägg och sen i ströbröd. Stek frasig i smör.
  4. Rör samman smetana med pressad citron efter smak. Smaka av med salt och peppar.
Panerad spätta med citronsås
recipe
City Gross
35 min

Panerad spätta med citronsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 250 g morötter
  • 0.5 st spetskål
  • 0.5 st romansallad
  • 1 st ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 500 g spätta
  • smör
  • 1 burk smetana
  • 1 st citron
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla morötterna. Strimla kålen och salladen. Lägg i olika skålar.
  3. Vispa upp ägg på ett fat. Blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Doppa fisken först i ägg och sen i ströbröd. Stek frasig i smör.
  4. Rör samman smetana med pressad citron efter smak. Smaka av med salt och peppar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du använder både smör och olja när du steker får du en extra frasig fisk.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem