Panerad torsk med slaw
Panerad torsk med slaw
recipe
City gross
35 min

Panerad torsk med slaw

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • olivolja
  • salt
  • 80 g syltlök
  • 200 g vitkål
  • 200 g morötter
  • 1 tsk curry
  • 2.5 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • peppar
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1.5 dl ströbröd
  • 500 g torsk
  • smör till stekning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta av potatisen och skär den i halvor. Lägg på en plåt och ringla över olja och salta. Laga i ugn i ca 30 min.
  3. Häll av spadet från syltlöken, hacka den. Strimla kålen och morötterna fint, använd gärna en potatisskalare till morötterna. Blanda allt i en skål och rör i curry, crème fraiche, majonnäs, salt och peppar.
  4. Blanda samman salt, peppar och ströbröd. Vänd fisken i blandningen och stek den snabbt i smör.
  5. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem