Pestofisk med couscoussalladPestofisk med couscoussalladPestofisk med couscoussalladCook Time: Yield: 4Ingredients:couscoustorskvitpepparpestovitt matlagningsvinsalladkörsbärstomatgurkaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tillaga couscous enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda den med peppar. Blanda samman pesto och vitt matvin. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Blanda couscous med sallad, delad tomat och tärnad gurka.
  5. Servera.
Pestofisk med couscoussallad
recipe
City Gross
35 min

Pestofisk med couscoussallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 280 g couscous
  • 500 g torsk
  • 2 krm vitpeppar
  • 100 g pesto
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 35 g sallad
  • 250 g körsbärstomat
  • 0.5 st gurka

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tillaga couscous enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form, krydda den med peppar. Blanda samman pesto och vitt matvin. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Blanda couscous med sallad, delad tomat och tärnad gurka.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Peston är i sig ganska salt men skulle extra salt behövas är det gott att servera lite flingsalt till den färdiga fisken.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem