Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Räkor med asiatisk touch och nudlarRäkor med asiatisk touch och nudlarRäkor med asiatisk touch och nudlarCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarfärsk ingefäravitlöksklyftorraps/matoljamatlagningsgräddesaltgrovmalen svartpepparsambal oelekskalade räkorspenatInstructions:
  1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och riv ingefäran och vitlöken, fräs i olja i en gryta. Häll i grädde och koka ihop i ca 5 min. Krydda med salt, peppar och sambal oelek.
  3. Häll av lagen från räkorna och låt dem rinna av. Lägg i räkorna i såsen och vänd i hälften av spenaten.
  4. Servera med spenat.
Räkor med asiatisk touch och nudlar
recipe
35 min

Räkor med asiatisk touch och nudlar

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 4 cm färsk ingefära
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk raps/matolja
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 krm salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1.5 krm sambal oelek
  • 300 g skalade räkor
  • 70 g spenat

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och riv ingefäran och vitlöken, fräs i olja i en gryta. Häll i grädde och koka ihop i ca 5 min. Krydda med salt, peppar och sambal oelek.
  3. Häll av lagen från räkorna och låt dem rinna av. Lägg i räkorna i såsen och vänd i hälften av spenaten.
  4. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Ta inte med det trådiga på den rivna ingefäran.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem