Råstekt blomkål med smetana och löjromRåstekt blomkål med smetana och löjromRåstekt blomkål med smetana och löjromCook Time: Yield: 4Ingredients:blomkålsmetanalöjromfärsk gräslöksaltsvartpepparolivolja till stekningsmör till stekningcitronInstructions:

1. Stek blomkålsbuketterna i olivolja och en klick smör ett par minuter, salta och peppra.
2. Lägg upp en klick smetana på assietter tillsammans med löjrom och finskuren gräslök, servera tillsammans med den råstekta blomkålen och pressa citron över.

 

Råstekt blomkål med smetana och löjrom
recipe
City Gross
25 min

Råstekt blomkål med smetana och löjrom

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g blomkål
  • 2 dl smetana
  • 50 g löjrom
  • 1 st färsk gräslök
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja till stekning
  • smör till stekning
  • 1 st citron

Gör så här

  1. Stek blomkålsbuketterna i olivolja och en klick smör ett par minuter, salta och peppra.
  2. Lägg upp en klick smetana på assietter tillsammans med löjrom och finskuren gräslök, servera tillsammans med den råstekta blomkålen och pressa citron över.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem