Rispanna med torsk och pesto Rispanna med torsk och pesto Rispanna med torsk och pesto Cook Time: Yield: 4Ingredients:basmatirisvattengrönsaksbuljongtärningzucchinipestotorskkörsbärstomatersaltsvartpepparmorötterInstructions:
  1. Koka riset i vatten med buljongtärning.
  2. Sätt ugnen på 200°.
  3. Riv zucchini grovt och blanda ner i riset.
  4. Lägg över ris och zucchini i en ugnsform. Lägg fisken ovanpå, salta och peppra och bre ut peston på fisken. Lägg tomater i formen.
  5. Sätt in i ugnen 10-15 minuter tills fisken är genomstekt. Servera med morotsstavar.
Rispanna med torsk och pesto
recipe
WW ViktVäktarna
35 min

Rispanna med torsk och pesto

10-11

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl basmatiris
  • 4 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 st zucchini
  • 0.5 burk pesto
  • 500 g torsk
  • 250 g körsbärstomater
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g morötter

Gör så här

  1. Koka riset i vatten med buljongtärning.
  2. Sätt ugnen på 200°.
  3. Riv zucchini grovt och blanda ner i riset.
  4. Lägg över ris och zucchini i en ugnsform. Lägg fisken ovanpå, salta och peppra och bre ut peston på fisken. Lägg tomater i formen.
  5. Sätt in i ugnen 10-15 minuter tills fisken är genomstekt. Servera med morotsstavar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det här receptet tar ca en halvtimme att laga, men halva tiden sköter det sig själv i ugnen och då hinner du duka och fixa undan i köket.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem