Rostad paprika- och bönsoppaRostad paprika- och bönsoppaRostad paprika- och bönsoppaCook Time: Yield: 4Ingredients:gul lökröd chiligrillad paprika i lagrapsoljavitlöktorkad timjantomatpurévattengrönsaksbuljongtärningkonserverade vita bönormatyoghurt 8%rostade solroskärnorInstructions:
  1. Skala och hacka lök. Finhacka chili och strimla paprika.
  2. Fräs lök i olja i en gryta tills den mjuknat. Pressa i vitlök och blanda ner chili, timjan, tomatpuré och paprika. Låt fräsa med kort och blanda ner vatten, buljongtärning och sköljda och avrunna bönor. Låt puttra ca 5 minuter och mixa sedan slät med stavmixer.
  3. Toppa soppan med en klick yoghurt och rostade solroskärnor.
Rostad paprika- och bönsoppa
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Rostad paprika- och bönsoppa

5-6

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 0.5 st röd chili
  • 1 burk grillad paprika i lag
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk tomatpuré
  • 6 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 förp konserverade vita bönor
  • 2 dl matyoghurt 8%
  • 2 msk rostade solroskärnor

Gör så här

  1. Skala och hacka lök. Finhacka chili och strimla paprika.
  2. Fräs lök i olja i en gryta tills den mjuknat. Pressa i vitlök och blanda ner chili, timjan, tomatpuré och paprika. Låt fräsa med kort och blanda ner vatten, buljongtärning och sköljda och avrunna bönor. Låt puttra ca 5 minuter och mixa sedan slät med stavmixer.
  3. Toppa soppan med en klick yoghurt och rostade solroskärnor.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Servera med bröd eller knäckebröd.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem