Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Rucolapesto fiskRucolapesto fiskRucolapesto fiskCook Time: Yield: 4Ingredients:ristorskvitpepparfärskostfiskfonddragondijonsenapmorötterknippe salladslöksalladsmixInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med peppar. Vispa samman färskost och fond. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Skala och strimla morötterna fint. Strimla salladslöken. Blanda med sallad.
  5. Servera.
Rucolapesto fisk
recipe
35 min

Rucolapesto fisk

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g torsk
  • 2 krm vitpeppar
  • 125 g färskost
  • 1.5 msk fiskfond
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk dijonsenap
  • 200 g morötter
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 35 g salladsmix

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med peppar. Vispa samman färskost och fond. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Skala och strimla morötterna fint. Strimla salladslöken. Blanda med sallad.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du inte vill krydda såsen med dragon kan du byta ut den mot timjan eller rosmarin. Dessa örter passar också fint till dijonsenap.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem