Rucolapesto fisk
270.8
Rucolapesto fisk
recipe
City Gross
35 min

Rucolapesto fisk

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g kolja
  • 2 krm vitpeppar
  • 125 g färskost
  • 1.5 msk fiskfond
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk dijonsenap
  • 200 g morötter
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 35 g salladsmix

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Krydda med peppar. Vispa samman färskost och fond. Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
  4. Skala och strimla morötterna fint. Strimla salladslöken. Blanda med sallad.
  5. Servera.
Tips från oss
Om du inte vill krydda såsen med dragon kan du byta ut den mot timjan eller rosmarin. Dessa örter passar också fint till dijonsenap.

Varnings ikonAnslutningsproblem