Skärgårdsgryta med torsk & dillSkärgårdsgryta med torsk & dillSkärgårdsgryta med torsk & dillCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisskärgårdssoppatorskfärsk dillsaltvitpepparmorötterrucolaInstructions:

1. Tvätta/skala och koka potatisen mjuk.
2. Värm soppbasen i en gryta, dela fisken och låt den sjuda ca 15 min. Klipp i dill och smaka av med salt och peppar.
3. Skala och dela morötterna i stavar.
4. Servera med rucola.

Skärgårdsgryta med torsk & dill
recipe
City Gross
35 min

Skärgårdsgryta med torsk & dill

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 500 ml skärgårdssoppa
  • 500 g torsk
  • 30 g färsk dill
  • salt
  • vitpeppar
  • 300 g morötter
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Tvätta/skala och koka potatisen mjuk.
  2. Värm soppbasen i en gryta, dela fisken och låt den sjuda ca 15 min. Klipp i dill och smaka av med salt och peppar.
  3. Skala och dela morötterna i stavar.
  4. Servera med rucola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

För att få ett jämnare täcke med mozzarella kan du riva mozzarellan grovt och strö den över tomatsåsen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem