Smörstekt fisk med krämiga morötter Smörstekt fisk med krämiga morötter Smörstekt fisk med krämiga morötter Cook Time: Yield: 4Ingredients:risonimorötterrapsoljadragon torkadvitvinsvinägersmörmatlagningsgräddesaltsvartpeppartorsksaltsvartpepparsmörromansalladvitkålInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka risoni enligt anvisningarna på paketet.
  3. Tvätta och slanta morötterna, vänd dem i olja och rosta i ugnen ca 15 min. Mixa sen med dragon, vinäger, smör och grädde. Smaka av med salt och peppar.
  4. Krydda fisken med salt och peppar. Stek den i smör.
  5. Servera med strimlad sallad och fint strimlad vitkål.
Smörstekt fisk med krämiga morötter
recipe
City Gross
35 min

Smörstekt fisk med krämiga morötter

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 200 g risoni
  • 300 g morötter
  • rapsolja
  • 1 tsk dragon torkad
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 25 g smör
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g torsk
  • salt
  • svartpeppar
  • smör
  • 0.5 st romansallad
  • 200 g vitkål

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka risoni enligt anvisningarna på paketet.
  3. Tvätta och slanta morötterna, vänd dem i olja och rosta i ugnen ca 15 min. Mixa sen med dragon, vinäger, smör och grädde. Smaka av med salt och peppar.
  4. Krydda fisken med salt och peppar. Stek den i smör.
  5. Servera med strimlad sallad och fint strimlad vitkål.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
En god vinägrett får du om du vispar samman olja, vinäger, dijonsenap, lite dragon, salt och peppar.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem