Smörstekt torsk med remouladsåsSmörstekt torsk med remouladsåsSmörstekt torsk med remouladsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:risbroccoli, buketternamoröttercurrysyltlökgräddfilmajonnässaltsvartpeppartorsksaltsvartpepparsmörInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela broccolin i buketter, skala och slanta morötter. Förväll i en egen gryta.
  3. Rör ihop curry, hackad syltlök, gräddfil och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Krydda fisken med salt och peppar. Stek i smör.
  5. Servera.
Smörstekt torsk med remouladsås
recipe
City Gross
35 min

Smörstekt torsk med remouladsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 250 g broccoli, buketterna
  • 150 g morötter
  • 1 tsk curry
  • 80 g syltlök
  • 1.5 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g torsk
  • salt
  • svartpeppar
  • smör

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela broccolin i buketter, skala och slanta morötter. Förväll i en egen gryta.
  3. Rör ihop curry, hackad syltlök, gräddfil och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Krydda fisken med salt och peppar. Stek i smör.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du låta morötterna och broccolin förvällas tillsammans med riset.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem