Snabb laxtartar med keso och rädisor
Snabb laxtartar med keso och rädisor
recipe
City Gross
25 min

Snabb laxtartar med keso och rädisor

Ingredienser

  • 0.5 st romansallad
  • 250 g laxfilé, utan skinn
  • 150 g kallrökt lax
  • 1 st citron
  • 1 st färsk koriander
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 st knippe salladslök
  • 1 st rädisor, i strut
  • 150 g keso
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj salladen och skär av roten. Lossa bladen och lägg på ett fat .
  2. Skär ner båda lax -sorterna i mindre tärningar, lägg alltsammans i en skål. Tillsätt saften samt skalet från citronen, hacka koriandern grovt och blanda med laxen, salta och peppra.
  3. Skär ner vårlöken och rädisorna i tunna skivor och lägg med lax i skålen tillsammans med keso, rör om försiktigt så allt blandas.Smaka av med salt och peppar.
  4. Skeda upp lite av laxtartaren i varje salladsblad, och servera som en starter eller tilltugg till ett glas bubbel!

Varnings ikonAnslutningsproblem