Snabba fiskgrytan med asiatiska smakerSnabba fiskgrytan med asiatiska smakerSnabba fiskgrytan med asiatiska smakerCook Time: Yield: 4Ingredients:spaghettisoppbassurdegsbaguettekörsbärstomaterspenattorskknippe salladslökInstructions:


1.Koka pasta och värm baguetter enligt anvisningarna på paketen.
2.Häll soppbasen i en gryta. Rör i halverade tomater och lätt hackad spenat. Koka upp.
3.Dela fisken i bitar och rör försiktigt ner i grytan. Sjud utan lock i ca 10 min.
4.Hacka salladslöken och strö den över den färdiga grytan.
5.Servera.

Snabba fiskgrytan med asiatiska smaker
recipe
City Gross
25 min

Snabba fiskgrytan med asiatiska smaker

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g spaghetti
  • 500 ml soppbas
  • 1 st surdegsbaguette
  • 250 g körsbärstomater
  • 100 g spenat
  • 500 g torsk
  • 0.5 st knippe salladslök

Gör så här

  1. Koka pasta och värm baguetter enligt anvisningarna på paketen.
  2. Häll soppbasen i en gryta. Rör i halverade tomater och lätt hackad spenat. Koka upp.
  3. Dela fisken i bitar och rör försiktigt ner i grytan. Sjud utan lock i ca 10 min.
  4. Hacka salladslöken och strö den över den färdiga grytan.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Är du sugen på att krydda soppan lite extra? Några stänk tabasco, gärna grön, är god att ha i.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem