Spätta gömd under mascarpone och dill
Spätta gömd under mascarpone och dill
recipe
City Gross
35 min

Spätta gömd under mascarpone och dill

Ingredienser

  • 500 g spätta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 0.5 st rödlök
  • 30 g färsk dill
  • 125 g mascarpone
  • 0.5 dl mjölk
  • 280 g couscous
  • 250 g broccoli

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rulla ihop fisken, lägg i en ugnsfast form, salta och peppra. Rör ihop skalad och hackad rödlök, hackad dill, mascarpone och mjölk. Bred på fisken och laga i ugn ca 20 min.
  3. Tillaga couscous enligt anvisningarna på paketet.
  4. Dela broccolin i buketter och koka den sen snabbt, den ska behålla sin spänst.
  5. Servera.
Tips från oss

Det är gott att steka broccolin i lite olivolja, salta och peppra den medan du steker.

Varnings ikonAnslutningsproblem